How come my emails do not display embedded images?

  • 0
  • 6
  • Question
  • Updated 5 years ago
  • Answered
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: This is an Open Xchange topic and it has been discontinued.

If your emails are not displaying embedded images, then you need to edit the properties to "Allow html formatted E-Mails"

When you are logged into the email account:
1. Click the Properties icon that looks like a small gear wheel.
2. Expand the E-Mail folder and click the Preferences link.
3. Select the "yes" radio button after "allow html formatted emails"
4. Click save.

Photo of Mike F.

Mike F., Alum

  • 184,438 Points 100k badge 2x thumb

Posted 5 years ago

  • 0
  • 6
Photo of Monique7138

Monique7138

  • 244 Points 100 badge 2x thumb
This reply was created from a merged topic originally titled
display embedded images.


Drew,

How do I see images that are in the body of an email sent to me? For example, Office Max sends me their weekly sale ads. All I see now are a bunch of links, no images. In the past I could click on the image and it would act as a link and take me where I wanted to go.

Moe

Note: This topic was created from a reply on the Questions about "upgraded" email topic.
Photo of Peter0895

Peter0895

  • 1,586 Points 1k badge 2x thumb
This reply was created from a merged topic originally titled
Email - New Open-Xchange - Viewing HTML Emails.


The conversion from the old to the new email was near flawless..... Yet, the new Xchange does not show HTML emails as all are strictly in plain text. How do I change this so I can receive incoming HTML and view them that way? I checked the preferences and found nothing.

Thank you
Peter H.
Photo of Mike F.

Mike F., Alum

  • 184,438 Points 100k badge 2x thumb
Let us know if the steps above do not solve the problem,
Photo of Peter0895

Peter0895

  • 1,586 Points 1k badge 2x thumb
Perfect thank you!!
This reply was created from a merged topic originally titled
Pictures not being displayed in emails sent from the new upgraded email service.


Since the new email has been upgraded when I send emails with our Logo attached as a picture it cannot be seen. Can you tell me what I need to change in the settings to allow pictures to be viewed? Thanks

This conversation is no longer open for comments or replies.