How do I specify the image for Facebook on the new Websitebuilder.

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 3 years ago
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

im having the same problem, www.raywhitlock.com

No matter what code i put in nothing works. I really need to know how to do this. My customers are asking for it!!

Note: This conversation was created from a reply on: How do I specify the image used by Facebook for shares and likes?.
Photo of Raymond8017

Raymond8017

  • 286 Points 250 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Can you post the image you want to display here? Is it on a page of your site?
Photo of Raymond8017

Raymond8017

  • 286 Points 250 badge 2x thumb
https://storage.googleapis.com/wzukusers/user-26695018/images/58732acf22c1agQG5sed/14702243_10157590...

This is the image i would like to be displayed, but I have other websites that I need to be able to use what the client wants.
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Where you added the code, doesn't seem to be working correctly. It appears to alter the code. I took og:image code out of that section and added it under Manage > Advanced and the Facebook debugger made the change. This will also place the code on all pages at once. I will report to the developers as the way you did it should have worked. Using the Manage section will be better as you only have to add it once.
Photo of Raymond8017

Raymond8017

  • 286 Points 250 badge 2x thumb
thank you for getting back with me, I see where you added that, Im going to try it with another site and see if I can get that to work.
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Ok. Let us know if you have a problem.
Photo of Raymond8017

Raymond8017

  • 286 Points 250 badge 2x thumb
i have a domain hosted in godaddy, will that stop the meta tag from being read? its a customers domain not mine.
(Edited)
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
I can't think of a reason that it would not work if you have it pointed by nameserver or DNS record. If you are using domain forwarding, I am not as sure.
Photo of Jonathan T.

Jonathan T.

  • 6,474 Points 5k badge 2x thumb
Do I locate the file address with the new builder so I can do this?
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Jonathan T., we are still working on an easier way, but is the image on one of your pages? If so, go to the published page and view the page source. Use ctrl-f and search for the file name. You should find the URL in the code. Copy/paste it. You'll want to add it under manage in the site header section under Advanced.
Photo of Amanda3168

Amanda3168

  • 90 Points 75 badge 2x thumb
This isn't working. I even went and checked the code and it is exactly what it should be but the debugger and FB are not recognizing the changes. Argh! Social media is so important to business you would think Homestead would make this one of the basic setup steps. Help. www.AmasVertiasEvents.com
Photo of Amanda3168

Amanda3168

  • 90 Points 75 badge 2x thumb
Fixed IT!!!! oN the debugger about half way down (above the stock image) hit the "Scrap Again" button the "debug" button at the top does not refresh. So excited to have this fixed finally it looks so good!
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Happy to hear it!

This conversation is no longer open for comments or replies.