Google maps not showing up. Multiple other site issues.

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 3 months ago
  • Acknowledged
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

Google maps that were on website page are now missing. The boxes are there, but the maps won't show up now.  Also MULTIPLE other issues with website...font changing, menus appear and disappear....this is all new in last days. Website seems functionally unstable which is of little use to me...and do not have time to be constantly checking the site to see if messed up again. Homestead...what are you doing in the background to mess up previously solid functioning website? 
Photo of Marianne3216

Marianne3216

  • 192 Points 100 badge 2x thumb
  • Frustrated. Not happy.

Posted 3 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 252,538 Points 100k badge 2x thumb
What page are the maps on? I can tale a look and see what might be happening. What pages are you see the other issues? Can you do something that forces this to happen so we can duplicate it?
Photo of Marianne3216

Marianne3216

  • 192 Points 100 badge 2x thumb
The maps are supposed to be on the OUR SHOWS page.  Just now, the member only access page was "page not found"....so I have re-published the page. The other crazy instability issues do not seem to be occurring today...before when navigating from page to page, the font would be different, page layout changed, FB page button missing, site navigation bar would appear and disappear, would get error messages that page could not be found. The whole site..every page was unstable. Today, seems to be stable. Other than the member only access page "not found".... which I have gone in an republished. But the Google maps on OUR SHOWS page are still missing.  Thanks. 
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 252,538 Points 100k badge 2x thumb
The maps are appearing for me. I will clean up the server cache a little for you to see if that helps.

What browser are you using?
Photo of Marianne3216

Marianne3216

  • 192 Points 100 badge 2x thumb
The same ones I have always been using.....Google Chrome, IE 11 and AOL. The google maps always showed up before, and now they don't.  There are error messages when I inspect the page: 

Failed to load resource: net::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID
https://fonts.googleapis.com/css?family=Abril+Fatface|Allerta|Arvo|Bitter|Bree+Serif|Cabin|Cookie|Domine|Droid+Sans|Droid+Serif|Grand+Hotel|Josefin+Slab|Lato|Lobster|Lora|Merriweather|Monda|Montserrat|Offside|Old+Standard+TT|Open+Sans|Open+Sans+Condensed|Oswald|Playfair+Display|PT+Sans|PT+Serif|Raleway|Roboto|Roboto+Condensed|Roboto+Slab|Sanchez|Source+Sans+Pro|Tangerine|Ubuntu|Vollkorn|Yanone+Kaffeesatz


Failed to load resource: net::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID
https://maps.googleapis.com/maps/api/js?v=3.12&sensor=false&client=gme-theenduranceinternational&channel=IWSF-LIVE-HS&callback=initialize&language=en

Let me guess....windows did an update and made changes to my settings somewhere....
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 252,538 Points 100k badge 2x thumb
Well, that is a possibility. Let me look a little more into this error. I see the maps just fine in all the browsers, so something seems to have changed. Can you get a friend and/or family member to take a look as well? This is a screen shot of the published site as I see it.

This conversation is no longer open for comments or replies.