Getting Error 702 tried setting auto reply Turned it off still getting error 702, any ideas?

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 9 months ago
  • In Progress
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

Getting Error 702 tried setting auto reply for out of office now email is not sending or receiving and auto reply not on. Turned it off still getting error 702, any ideas?
Photo of Chris0979

Chris0979

  • 480 Points 250 badge 2x thumb

Posted 9 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 252,164 Points 100k badge 2x thumb
I ran a couple scans and so some errors on the boxes. I have repaired them. Can you try again? If there is still an issue, let me know and we will look deeper.
Photo of Chris0979

Chris0979

  • 480 Points 250 badge 2x thumb
Just tried again same thing with error if can reset it I won't use auto reply but need email working properly thanks sir
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 252,164 Points 100k badge 2x thumb
Is it one specific box? or do they all get the error?

This should not have interfered with sending and receiving. Can you tell me what happens when you try to send and also when you send to an email at the domain?
Photo of Chris0979

Chris0979

  • 480 Points 250 badge 2x thumb
I send a test email to and from csmith@frequency1.net and nothing happens I average couple hundred mails a day typically and they all stopped when I tried to auto reply around 4pm

The other email we having issues with is gino.sorrentino@frequency1.net he has been unable to send emails since we set him up he can receive but not send from phone or PC
Photo of Chris0979

Chris0979

  • 480 Points 250 badge 2x thumb
My email has been fine since day 1 til now and I'm afraid I'm losing very important mails this evening, let me know if you find something and thanks again
Photo of Chris0979

Chris0979

  • 480 Points 250 badge 2x thumb
Photo of Chris0979

Chris0979

  • 480 Points 250 badge 2x thumb
Now I refreshed my email and lost everything in my inbox, can you check this and tell me how to get it back that will be devastating
Photo of Chris0979

Chris0979

  • 480 Points 250 badge 2x thumb
The mail is back after I deleted account and reinstalled but still won't send receive
Photo of Chris0979

Chris0979

  • 480 Points 250 badge 2x thumb
The size shows 500mb and I'm at 7.4gb at 100% but I should have the largest avail space but is this the reason?
Photo of Chris0979

Chris0979

  • 480 Points 250 badge 2x thumb
It sends now but won't receive
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 252,164 Points 100k badge 2x thumb
I see quite a few messages in the inbox from today, including the one I sent from "Homestead Support" Does it seem to be working now and do you have all your messages?

This conversation is no longer open for comments or replies.