Forms not working

  • 1
  • 1
  • Problem
  • Updated 1 year ago
  • Acknowledged
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archiving

No notification (not working) coming from Homestead in regards to <forms> on my site. http://www.aalondon.org I have filled out this form a couple of times a couple days apart to test – nothing comes back to my email account.

This form and others similar to it have been on my site for a number of years and I have not edited any of these forms for over 30 days.

The form was originally as http://www.aalondon.org/visitorsRequest.html but had to place a notice on the page that it wasn’t working – so I copied the page to http://www.aalondon.org/visitorsRequest-2-BE-REPLACE.html

As always, look forward to the fix

Hugh
Photo of Hugh

Hugh

  • 1,032 Points 1k badge 2x thumb

Posted 1 year ago

  • 1
  • 1
Photo of Brian4612

Brian4612, Champion

  • 32,244 Points 20k badge 2x thumb
Hi Hugh, Just ran through your form to see if it arrives with you. It seemed to send OK and your thank you page came up. All I could see was the phone number box overlaps the comment box. I cannot see any reason why this would affect the form  but ?????
Photo of Hugh

Hugh

  • 1,032 Points 1k badge 2x thumb
Thanks for testing the form - but your request did not show up in my Inbox as it is directed to do

Where the phone number box over laps - same with my view if I use FireFox - I guess I should <Publish> my site in more of the Browsers
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 42,858 Points 20k badge 2x thumb
Hugh when you publish your site it is populated across all the browsers so no need to go to each one and publish. I checked the site in Fire Fox, there is overlap and Chrome and Internet Explorer there is NO overlap.
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 252,124 Points 100k badge 2x thumb
If you still do not receive it, then please remove the submit button and add it back.
Photo of Hugh

Hugh

  • 1,032 Points 1k badge 2x thumb
Hi Drew – Thanks

– I have Removed the Submit Button, Installed a new Submit Button, Cleared My Cache, waited about 30 minutes and still no notification came from Homestead to my email-Inbox.

- This has none of my Request Forms working on this site.

- By the way if it makes any difference I am using Homestead Sitebuilder

AFTER MORE RESEARCH

I just checked a couple other sites with forms that I have (also Created with Sitebuilder) and found that the forms work and Homestead sends me Notification via email.

http://www.armourxguard.com/contact.html

http://www.savepointsgetalawyer.com/Resources-req-form.html

So it IS NOT something with the system???

So what is wrong with just this one site www.aalondon.org - I have not worked with any of the forms on that site for at least 2 or 3 months and have been received the LAST Notification from Homestead on April 2, 2017

Still Puzzled - Hugh  
(Edited)
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 252,124 Points 100k badge 2x thumb
Do all the forms submit to the same email address? Have you tried switching it for a test?

This conversation is no longer open for comments or replies.