Form "Back" button not working

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 2 months ago
  • Acknowledged
  • (Edited)
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archive

Form Back Botton not working 

After filling out a form on my website, and hitting the "Back" button once info has been sent I get an error "Safari cant open this page". Basically the form is submitted but the "back" link is not working correctly. 
Photo of Tara7617

Tara7617

  • 80 Points 75 badge 2x thumb

Posted 2 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 12,016 Points 10k badge 2x thumb
Hello Tara7617

What site/page is this on?


I tested the form I could see on your contact page for swiftdogsports.com and it worked. Is there another one you are having trouble with?
Photo of Tara7617

Tara7617

  • 80 Points 75 badge 2x thumb
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 12,016 Points 10k badge 2x thumb
I'm taking a look, I apologize for all of the test submissions.
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 12,016 Points 10k badge 2x thumb
Hey there Tara7617!

So I looked into this issue, and from what I'm told, we recently updated Sitebuilder forms to add HTTPS for security. This is causing the security error, because it is redirecting back to your site still with an SSL, which you currently do not have. To fix this issue, you can either add an SSL (This can be done through Cloudflare. Here are the instructions:)

https://community.homestead.com/homestead/topics/can-i-secure-my-homestead-website-with-https

OR
You can create a Thank you landing page to direct customers to after the form is submitted, instead of just text.

This conversation is no longer open for comments or replies.