Every time I go to edit my page, I get the starting up screen and it never loads the page

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 1 year ago
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

Whenever I go to edit my page, it gives me the starting up screen with the three animated dots on the screen. I have waited up to 10 minutes and it the dots just keep moving but my page never loads.

Please help.
Photo of Tomcat1030

Tomcat1030

  • 70 Points
  • concerned

Posted 1 year ago

  • 0
  • 1
Photo of Terry1759

Terry1759

  • 152 Points 100 badge 2x thumb
I have had the same problem since Friday.
I cant get an answer from anyone at the company. it is obviously happening to a lot of sites and they are not even addressing the issue.
I'm very tired of the horrible customer service by this company.
I've had my site over 10 years here.
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,518 Points 100k badge 2x thumb
Terry1759, I am sorry if you feel that we are not addressing the issue. In fact we are looking, unfortunately it is difficult to track down as none of these issues are affecting us. When we load your sites, they are working just fine. There are a few customers experiencing issues, and in some cases switching your browser will work, but not all. You can see a number of people that are having problems getting to the editor, but it is not clear if it is the same issue. There are 3 distinctly different symptoms happening. For some, the browsers locks up, for some the starting page stays forever and for some Sitebuilder loads, but the page elements don't display. So far, none of these has shown itself when I load your sites. Please tell us which symptom you have when trying to edit and what the site name and date/time you saw the issue and we can look at the logs for any oddities. We are investigating this, but the more information we can get, the better we should be able to track it down
Photo of themieleman

themieleman, Champion

  • 57,120 Points 50k badge 2x thumb
Homestead is updating SB+ and producing intermittent interference. Various accounts will be affected as the new upgrades are installed in segments of their customer base. Try it later.
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,518 Points 100k badge 2x thumb
Tomcat1030, are you still seeing an issue with this? Your site loaded for us.
Photo of Tomcat1030

Tomcat1030

  • 70 Points
Nope, the page is now loading correctly, at least at first glance!  Thank you!

This conversation is no longer open for comments or replies.