Emails going to customer’s spam box even on replies

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 4 weeks ago
  • Acknowledged
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archiving inactive conversation.

All of my employee's emails are going into spam over the last month. When emailing private domains and each other internally we get emails without a problem. Anyone else it appears it always ends up in spam.
Photo of Sidney7291

Sidney7291

  • 82 Points 75 badge 2x thumb
  • frustrated

Posted 4 weeks ago

  • 0
  • 1
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 12,016 Points 10k badge 2x thumb
Hey I just replied to your other post, but I will answer here as well.


Your domain is not pointing to our nameservers, so I cannot check your MX records. I would recommend you contact Wix and make sure your DNS includes these records:

                        A RECORDS

Host         yourdomain           Points to

mx            yourdomain             66.96.142.50
mx            yourdomain             66.96.142.51
mx            yourdomain             66.96.142.52
pop           yourdomain             66.96.135.134
imap         yourdomain             66.96.135.134
smtp         yourdomain             66.96.135.134
mail          yourdomain             66.96.135.134
webmail    yourdomain            66.96.135.48
email        yourdomain             66.96.135.48


MX RECORDS
Host Type          Points to                     Priority

@                       mx.yourdomain            10 

TXT Record

Host Type    Value

@                 v=spf1 ip4:38.113.1.0/24 ip4:38.113.20.0/24 ip4:65.254.224.0/19 ?all

This conversation is no longer open for comments or replies.