Element Editing - can no longer highlight settings fields

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 6 years ago
  • Acknowledged
  • (Edited)
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: We have archived this topic as it has either reached a resolution or has become inactive.  If you believe this topic should not have been archived, please let us know, and we would be happy to review it.  You may continue to access this topic as needed fo

I used to be able to highlight what I need to change in the Text/element Settings or when changing HTML (add your snippet here) code, etc.  Now I have to back space to remove the old info.  Also can not even place my cursor in the middle of the field - I can only place my cursor at the end of the field and back space.

For example, if an element is positioned at 650 top and I want to move it down 100 points, I used to be able to highlight the 6 and change to 7.  Now I have to backspace out 650 and then retype 750.

A worse problem is I have some sites that use a drop down menu - since that is not a feature in Homestead, that is an html box with the html code.  That's a long bit of code so backspacing and reentering the code is really not an option.

How can we highlight only the parts we want to change?

This is something that has happened very recently.

Thank you!

Mary P

Photo of Jim6102

Jim6102

  • 240 Points 100 badge 2x thumb

Posted 6 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Mike F.

Mike F., Alum

  • 184,718 Points 100k badge 2x thumb
Chrome made some sort of change which prevents the highlighting from appearing.  It still works but you just can't see it happening.  The best work-around to make it easier is to use the Firefox browser. 

Mike 
Photo of Jim6102

Jim6102

  • 240 Points 100 badge 2x thumb
I don't use Chrome.  I use IE 11. 
Photo of Mike F.

Mike F., Alum

  • 184,718 Points 100k badge 2x thumb
Can you try Chrome and/or Firefox and let me know what happens?  Also I see that a couple weeks ago you were logging in with IE10, can you tell me if this started when you swithed to IE11 ? 

I'll get this reported to our developers.
Photo of Jim6102

Jim6102

  • 240 Points 100 badge 2x thumb

I did try to see if the problem was also in Chrome (Version 37.0.2062.120 m) and, yes, same problem.  I'd need to download FireFox to see if that also has the problem.

I did update to IE 11 on the 5th but did some final edits and launched the dstbcac.org website on the 12th.  Seems that is when I first noticed the problem so it is probably related to IE 11.

Would be great if your developers could fix this.  Will save loads of time when editing.

Thanks,

Mary P

Photo of Mike F.

Mike F., Alum

  • 184,718 Points 100k badge 2x thumb
Thanks for the info. I have reported this so hopefully it can be resolved soon. It seems to work fine in Firefox, but if you have problems let us know. 

This conversation is no longer open for comments or replies.