EDIT SITE says SITE BUILDER PLUS Copying updated files. then freezes

  • 1
  • 1
  • Problem
  • Updated 2 months ago
  • In Progress
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

I select EDIT SITE the next window says SITE BUILDER PLUS Copying updated files. This might take a few minutes. It has been frozen at that page for ten minutes and will go no further Please help
Photo of Andra9320

Andra9320

  • 170 Points 100 badge 2x thumb

Posted 3 months ago

  • 1
  • 1
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,248 Points 100k badge 2x thumb
I cleaned up the server files a little for you. It loads up quickly for me. Give it another try when you can.
Photo of Andra9320

Andra9320

  • 170 Points 100 badge 2x thumb

there appears to be some security problem with you site according to Firefox?

at the frozen page the little image does not load when the text does

so I clicked it and then theses messages loaded

Can you give me some information?

as it says there is a security problem with Site Builder?

my Firefox is up to date

Photo of Todd H

Todd H, Social Media Specialist

  • 19,934 Points 10k badge 2x thumb
If you use Google Chrome, open that up, then press CTRL+SHIFT+N to open an incognito window, or if you click the settings bar at the top right corner you should see "New incognito window" option.
Can you see if you can try to load Sitebuilder Plus in this window? If you use FireFox, it would be CTRL+SHIFT+P, or "New Private Window"
Photo of Andra9320

Andra9320

  • 170 Points 100 badge 2x thumb
Thanks Toddunfortunately I did try that on Firefox and it is still the same problem
Photo of Todd H

Todd H, Social Media Specialist

  • 19,934 Points 10k badge 2x thumb
What is your internet speed look like? If you go to speedtest.net, what are your download Mbps results?
Photo of Andra9320

Andra9320

  • 170 Points 100 badge 2x thumb
download 1.0 mbps
Photo of Todd H

Todd H, Social Media Specialist

  • 19,934 Points 10k badge 2x thumb
This could be the culprit. Are you able to try loading into the editor from a different network?

This conversation is no longer open for comments or replies.