Drew, I need you!LOL Problem with linking to email

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 11 months ago
  • In Progress
  • (Edited)
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

Drew was helping me fix the mobile view of my site and after more tweaking, it looks much nicer http://hri2017auction.homesteadcloud.com/pg-1

Now I can’t set links to my email address either in the text boxes or footer. I highlight the text where I want the link to appear, click the link symbol on the menu bar, choose “email”, type my email on the email line, “OK” and save. Doesn't work whether or not I precede the email address with mailto:  (I never did that before, just thought I'd try it). 

Also, by typing    ?subject=    directly after my email address, I was able to enter text to auto-insert in the subject line of the email but that doesn’t work either. If you click the link in the body text, it sends you to the home page.  Nothing happens with the link in the footer, although that one shows as underlined. Please help! I’m so close to getting this where it needs to be for the charity event .... thankU.

Just noticed that the "email me" link next to the picture of the shopping cart on this page works
http://hri2017auction.homesteadcloud.com/shop-save-donate

Looks like the editor ends up just underlining the text, not setting a link.  After I save and publish and then go back to the editor and high that text again, there's no link but the "U" for underline is grayed out .....
Photo of Laura4586

Laura4586

  • 160 Points 100 badge 2x thumb

Posted 11 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,538 Points 100k badge 2x thumb
There has been an issue with this today. I haven't seen a status yet, but hopefully the links will be back shortly.
Photo of Laura4586

Laura4586

  • 160 Points 100 badge 2x thumb
That's good to know, thanks Drew, but it's not just the links.  In the older version I was able to highlight a text line and link it to my email - when I created the links, I'd type  ?subject=(whatever text I wanted) directly after my email address and when the person clicked the link, the email would have the subject line (with whatever text I wanted) already populated.  Was told that feature is no longer available in the new version.  I just switched back to the old sitebuilder and am trying to copy over stuff from the new version to the old.  Crazy ....

This conversation is no longer open for comments or replies.