Domain pointing Issue, error 404

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 1 month ago
  • Answered
  • (Edited)
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Inactive Conversation

First of all, I have pointed multiple domains to several different homestead sites I have built over the years.  It is pretty easy.  This time, however, there is an issue. I am using the new Website builder, According to my domain manager, the new web address is pointed to the new website.  When I type in the address, I get this 404 error message:  https://www.screencast.com/t/MkXvaneCuGbl.

Is the pointing not complete, or is there some other step I need to take?  

Thanks for the help!
Photo of Rockerfeller

Rockerfeller

  • 1,108 Points 1k badge 2x thumb

Posted 1 month ago

  • 0
  • 1
Photo of themieleman

themieleman, Champion

  • 57,172 Points 50k badge 2x thumb
Your homepage should be named index.html. Check your Page Settings for your home page.
Photo of Rockerfeller

Rockerfeller

  • 1,108 Points 1k badge 2x thumb
Thanks for the help.  What I see on the page settings page is that my non-homestead.com domain name is still not listed as the webpage domain address.  It still reads www.mydomain.homesteadcloud.com instead of www.mydomainname.com.  that makes me think that the domain pointing is NOT complete.  But maybe I am missing something.  If I type in this address www.mydomain.homesteadcloud.com my site comes up.
Photo of themieleman

themieleman, Champion

  • 57,172 Points 50k badge 2x thumb
What is your website address?
Photo of Rockerfeller

Rockerfeller

  • 1,108 Points 1k badge 2x thumb
NarrowGaugeSoundRentals.com
Photo of themieleman

themieleman, Champion

  • 57,172 Points 50k badge 2x thumb
I can't get it. I'm sure the homestead staff will be able to sort this out tomorrow. Good luck Rockerfeller!
Photo of Rockerfeller

Rockerfeller

  • 1,108 Points 1k badge 2x thumb
I am sure it is something simple.
Photo of Rockerfeller

Rockerfeller

  • 1,108 Points 1k badge 2x thumb
Well, it still has not fixed itself.  Is this one of those things that takes time or do I need to do something else?
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 12,016 Points 10k badge 2x thumb
Hey there Rockerfeller
We do see this from time to time with Website builder sites.
I believe the instructions in this article will help you get this resolved!!
(Edited)
Photo of Rockerfeller

Rockerfeller

  • 1,108 Points 1k badge 2x thumb
Hey Elyzabeth!

That worked!  Thanks, I knew it was an easy fix.

This conversation is no longer open for comments or replies.