Domain name is not associating with web address correctly

  • 0
  • 2
  • Question
  • Updated 4 months ago
  • In Progress
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

I put the cart before the horse and created a domain name for my new website before creating the new website. The domain name was therefore attached to one of my other websites that it has no association with. I created a home page, named Index, for my new website and then logged into my account and changed the domain name association to be with the new site. However, my domain name is not working, it s hows that it is associated with the correct site and I am wondering if the issue is due to homesteadcloud being in part of the web address. My website address as shown in SiteBuilder is alaskaequipmentandtool.homestead.com, however in making the domain name associate with this site, the website address is alaskaequipmentandtool.homesteadcloud.com
Photo of Tina8511

Tina8511

  • 120 Points 100 badge 2x thumb

Posted 4 months ago

  • 0
  • 2
Photo of Todd H

Todd H, Social Media Specialist

  • 20,044 Points 20k badge 2x thumb
It looks like you have started your website with Sitebuilder Desktop. Since WebsiteBuilder is the new default editor, that is why the domain was not loading the correct site. I have now updated all that in the back-end, but keep in mind any new websites created are going to default to WebsiteBuilder and that you do have to reach out to make sure everything is correctly adjusted.

This conversation is no longer open for comments or replies.