Discrepancy between Online, SitebuilderPlus worksite, and Preview Versions of my Site!

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 5 years ago
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: We have archived this topic as it has either reached a resolution or has become inactive.  If you believe this topic should not have been archived, please let us know, and we would be happy to review it.  You may continue to access this topic as needed fo

1. I have just seen that you have switched me from Sitebuilder Lite to Sitebuilder Plus.
2. The public online site looks correct, as I expect. But the Sitebuilder Plus workspace shows several type alignment and other spacing issues that need to be fixed. In Preview mode, the site shows MANY more alignment and spacing issues that are not shown in the Sitebuilder Plus view. How am I to make sense of these 3 versions and how can I fix alignment problems that are shown in Preview but not in the Sitebuilder work space?

Thanks for your help.
Photo of Jim8141

Jim8141

  • 202 Points 100 badge 2x thumb
  • Frustrated.Where do I read your response?

Posted 5 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,826 Points 100k badge 2x thumb
Hi Jim8141,

This has happened before when switching to Plus,  but it isn't really common.  The problems can be pretty easily resolved by just moving the elements that are overlapping.  It is some trial and error.    The best option would be to adjust the text boxes until they look good in the preview.  You might need to separate some of them in to multiple boxes, or copy the text, then delete the text box, then paste it in again.

The other choice is that we can switch you back to Sitebuilder lite.  The problem with that is they might switch you again at some point.

Thanks

Drew

This conversation is no longer open for comments or replies.