Desktop Sitebuilder stopped working !!

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 6 months ago
  • Answered
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archives

site builder desktop will not run on my computer. I have Windows 10 and it was working on this system. Now when I click the icon, nothing happens. I did a complete uninstall (revo uninstaller) and reinstalled. same results. to be clear- the desktop version was working on my windows 10 system and suddenly stopped. probably a windows update. no luck with compatibility mode. Any suggestions?
Photo of Joey7355

Joey7355

  • 160 Points 100 badge 2x thumb

Posted 6 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Molly4685

Molly4685

  • 212 Points 100 badge 2x thumb
Same here.  I have uninstalled and tried to reinstall and it still won't work:(
Photo of David1465

David1465

  • 80 Points 75 badge 2x thumb
click the link in the orange box above "sitebuilder desktop and windows 10" 
Photo of Joey7355

Joey7355

  • 160 Points 100 badge 2x thumb
Thank you. I had already clicked that, but missed the required download. Thanks for having me look at it again   :)
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 259,568 Points 100k badge 2x thumb
Are you both working again?
Photo of Joey7355

Joey7355

  • 160 Points 100 badge 2x thumb
@Drew- Yes thank you for your help.  
Photo of fitbyfaith

fitbyfaith

  • 460 Points 250 badge 2x thumb
I am having the same problem, but when I click on the orange box, it gives me posts from 2015.  I am not sure what I am supposed to download to fix this.  Please help.
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 259,568 Points 100k badge 2x thumb
That is the fix.
Photo of fitbyfaith

fitbyfaith

  • 460 Points 250 badge 2x thumb
Thank you so much.  It worked.
Photo of Jessica3619

Jessica3619

  • 190 Points 100 badge 2x thumb
I'm also having the same issue and found the post from 2015. Is this the fix for today?? My sitebuilder stopped working on Windows 10
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 259,568 Points 100k badge 2x thumb
Yes it is.
Photo of Joey7355

Joey7355

  • 160 Points 100 badge 2x thumb
Click on the orange box and scroll down to the links to Microsoft. Yes it is from 2015.  This one fixed it for me:https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=4712

This conversation is no longer open for comments or replies.