Design Elements not showing up in Mobile view

  • 1
  • 1
  • Question
  • Updated 3 years ago
  • (Edited)
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

Design elements (lines, circles, etc. and even my Facebook icon) aren't showing up in the Mobile view. Is it just me or is anyone else experiencing this?
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 43,192 Points 20k badge 2x thumb
  • perplexed

Posted 3 years ago

  • 1
  • 1
Photo of Jonathan T.

Jonathan T.

  • 6,394 Points 5k badge 2x thumb
You can go into the settings on the left and change what is seen and hidden, but I am still not loving the mobile view at all. Still hard to make it look good.
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 43,192 Points 20k badge 2x thumb
Thanks Jonathan. I had never 'hidden' these elements so didn't even think to check that. Sure enough, there they were/are or at least some of them.
It's odd though because this particular page was essentially blank and I had only put a rectangle on it and it didn't show in Mobile, but there it was in the settings showing as hidden.
I agree that the Mobile is just not a real winner. Fingers crossed though that the developers will bring it up to awesome level.
Photo of Jonathan T.

Jonathan T.

  • 6,394 Points 5k badge 2x thumb
I am finding some elements default to hidden. I havn't been able to figure out how to overlap text over rectangles or images, so Im guessing they hide the elements that they know won't look right. 
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 43,192 Points 20k badge 2x thumb
It just continues to be a head scratcher. Just when I think I have something figured out it throws a curve ball.
Photo of SanDiegoTicketExpert

SanDiegoTicketExpert

  • 1,708 Points 1k badge 2x thumb
Hey Jonathan and Susan, I think that any overlapping elements are either automatically hidden or displaced in the mobile view. I'm finding this is true even when I have them in one of the "containers." Super fricken frustrating, but the work around I've been using is to get all of the elements in one container looking the way I want, and then just using this as a "copy template" for other similar containers I add. Using this method translates to the new copy showing on the mobile view with all your desired settings in place. Hope this helps :)

Cheers
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 43,192 Points 20k badge 2x thumb
I think we are going to have to appoint you the 'go to guy' for mobile issues.  :)

This conversation is no longer open for comments or replies.