Custom form malfunctioning.

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 2 months ago
  • Acknowledged
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archiving inactive conversation

Why is my custom form being sent 3 to 6 times when someone fills it out, and then it says it hasn't worked? It's been working fine for years.
Photo of Peg

Peg

  • 790 Points 500 badge 2x thumb

Posted 2 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 17,722 Points 10k badge 2x thumb
Hello Peg,

Which site are you experiencing this issue with, and which page?
Photo of Peg

Peg

  • 790 Points 500 badge 2x thumb
Stud Dog Central is the site.  Here's the link to the List Your Stud page: http://www.studdogcentral.com/AA-ListYourStud.html
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 17,722 Points 10k badge 2x thumb
I just tested your form by putting my own email in there and sent a test submission. I only did receive one, so one thing I would check is that if you have that email connected to email clients like your phone and outlook, they need to be IMAP. You would find this in the settings. If one is POP and one is IMAP, that can cause emails to duplicate.
Photo of Peg

Peg

  • 790 Points 500 badge 2x thumb
I don't have any phone connection, or any other apps. 

I received a form 3 times again just now.  It doesn't do it every time, but quite frequently.  Got any other ideas?

Peg
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 17,722 Points 10k badge 2x thumb
I recommend changing the password for your email address. Email client connections are the only thing that causes that issue that I've seen, so changing the password will disconnect any that you do not know about. Please update the password and let me know if you receive any more duplicates.
Photo of Peg

Peg

  • 790 Points 500 badge 2x thumb
Hey Elyzabeth,

I did change my email password since you suggested it.  However, now I'm not getting ANY filled out forms sent in for the past several days, since I did that!  Is there something wrong with the form?  HELP!!

Peggy
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 17,722 Points 10k badge 2x thumb
Ok, I will delete the records pointing to our system. This is very likely what is causing this issue.
Photo of Peg

Peg

  • 790 Points 500 badge 2x thumb
OK!  Thanks so much!!!!

One question, then...where have all the emails gone that I haven't been getting?  Will they show up, can I get them back????  I know that I should have gotten a bunch of them in the past five days.

Peg
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 17,722 Points 10k badge 2x thumb
I could not say what happened to those emails unfortunately. However, if you log in to Homestead and go under Websites Manager, you should be able to click "More" and Manage Forms to see them there.
Photo of Peg

Peg

  • 790 Points 500 badge 2x thumb
OK.  I'll do that.

Thanks so much, again!  You're awesome...a life saver!

Peggy
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 17,722 Points 10k badge 2x thumb
Happy to help! Give it 24 hours and test it. Let me know if you have any other trouble.

This conversation is no longer open for comments or replies.