CAN'T LOGIN, RANDOM PIC ON MY SITE. THIS IS HORRIBLE.

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 3 years ago
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

I cannot login. There is a picture of some guy on one of my pages. I have no idea where it came from. I chatted with support, did they dump a photo on my website? I can't even login to fix it. This is horrible.
Photo of James1780

James1780

  • 70 Points

Posted 3 years ago

  • 0
  • 1
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 43,192 Points 20k badge 2x thumb
What is the site address and which page is the photo on?
Photo of Mary7894

Mary7894

  • 1,186 Points 1k badge 2x thumb
Similar problem. I can log in to Homestead but Website Manager does not load.
Photo of themieleman

themieleman, Champion

  • 65,898 Points 50k badge 2x thumb
It is very slow. You will succeed if you're patient.
Photo of Mary7894

Mary7894

  • 1,186 Points 1k badge 2x thumb
How patient? Hours? Can access account, domains, etc., but website manager seems to be down.
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 43,192 Points 20k badge 2x thumb
Mary, just a shot in the dark, but try restarting your computer - I sometimes run into issues with Homestead and that always seems to help.
Photo of themieleman

themieleman, Champion

  • 65,898 Points 50k badge 2x thumb
Yes. Clear your browser history and reboot. Opening the file manager is still slower than normal but under 1 minute.
Photo of Mary7894

Mary7894

  • 1,186 Points 1k badge 2x thumb
Ya, thanks, Susan. Did that already. No luck. Tried different browser also. Same problem. Going to see if clearing memory and restarting works. I'll let you know.
Photo of Mary7894

Mary7894

  • 1,186 Points 1k badge 2x thumb
Nothing works. Can't get into my website manager to do one simple edit on one page. What's going on!
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 43,192 Points 20k badge 2x thumb
Others are posting with the same problem. I imagine that the Techs are aware and working on it, but none of the Support staff will be back in until Monday so there's no one to ask.  :(
Photo of themieleman

themieleman, Champion

  • 65,898 Points 50k badge 2x thumb
SB+ is working but very slow.
Photo of Mary7894

Mary7894

  • 1,186 Points 1k badge 2x thumb
Yippee! Back on. Made my little edit and all smiley again.
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 43,192 Points 20k badge 2x thumb
lol Glad to hear it Mary!

This conversation is no longer open for comments or replies.