Cant get the program to run correctly

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 2 weeks ago
  • Acknowledged
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archiving inactive conversation.

Every time I get on and go to the bottom of the page (Stallions on changincperformancehorses.com) to build it closes on it's own.  Sometimes it does some funky things just before like looks like several open pages but all the same.  It won't let me publish either what I already have built.  It just closes the program with no warnings.
Photo of Lea4443

Lea4443

  • 90 Points 75 badge 2x thumb

Posted 2 weeks ago

  • 0
  • 1
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 12,016 Points 10k badge 2x thumb
Hello Lea4443

Is this Sitebuilder Plus or the downloadble site builder?
Photo of Lea4443

Lea4443

  • 90 Points 75 badge 2x thumb
It is the downloadable site builder.
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 12,016 Points 10k badge 2x thumb
That builder is unfortunately very old and outdated, and is recommended not to use anymore. It is constantly running into issues and is no longer supported. The only thing I can recommend is to completely uninstall and reinstall the program. Here are the instructions:

https://community.homestead.com/homestead/topics/how_do_i_do_a_complete_re_install_of_sitebuilder_de...

Otherwise, I would say use Sitebuilder Plus, which is the online version and you will not run into as many issues.

This conversation is no longer open for comments or replies.