Cannot login to Homestead email 12/3/14.

  • 0
  • 2
  • Problem
  • Updated 5 years ago
  • In Progress
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: We have archived this topic as it has either reached a resolution or has become inactive.  If you believe this topic should not have been archived, please let us know, and we would be happy to review it.  You may continue to access this topic as needed fo

Times out with this page..."The connection has timed out  The server at emailmg.homestead.com is taking too long to respond.     
The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.    
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.    
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web."
Photo of T7876

T7876

  • 170 Points 100 badge 2x thumb

Posted 5 years ago

  • 0
  • 2
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
T7876,

I am not seeing any issues. Were you able to log in?

Drew
Photo of Louise6777

Louise6777

  • 728 Points 500 badge 2x thumb
Hi Drew, I have the same problem. I cannot connect to my Homestead emails for my business. I can see the stat page and that works.
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Hi Louise6777,

I was able to access yours. If you go to a command propmt and type in tracert homestead.com, do you get a timeout?

Drew
Photo of T7876

T7876

  • 170 Points 100 badge 2x thumb
We have 2 homestead emails.  Neither work.  I did the command prompt and it went through several steps, the last one reads
17  120 ms  86 ms  87 ms  www.homestead.com [209.157.71.50] 
Trace complete
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Or try email.yourdomain
Photo of T7876

T7876

  • 170 Points 100 badge 2x thumb
Tried them, still nothing is working.
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Have you tried a different browser, like Chrome?
Photo of T7876

T7876

  • 170 Points 100 badge 2x thumb
IE, Chrome, Firefox
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Ok. It's strange as it's definitely not the servers. There are 2 of you with this issue reporting this and I am able to log in to both your emails, so it has to be some sort of networking issue that is in some way regional. I am trying to track it down.

Drew
Photo of Louise6777

Louise6777

  • 728 Points 500 badge 2x thumb
Hi Drew, I just tried a different browser Chrome, still not working.
I also noticed opening to the OX window and Homestead are quite slow for a week or so now. 
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Interesting because when I loaded both your accounts, OX came up lightning fast. I am trying to trace if and where it may be a network issue.

Drew
Photo of T7876

T7876

  • 170 Points 100 badge 2x thumb
Could it have anything to do with the ISP (Brighthouse) or the Motorola cable modem?  Also, we just validated our domain contact info with ICANN today because we thought that might have something to do with it.
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
It could be an ISP issue. If your domain wasn't actively suspended then it would be that. If it was, then yes, it could be the issue.
Photo of Louise6777

Louise6777

  • 728 Points 500 badge 2x thumb
I do not think this is the problem for us. Just today it does not work for no apparent reason. What else can I try?
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Can you take a screen shot of the results when you log in?
Photo of T7876

T7876

  • 170 Points 100 badge 2x thumb
No.  I've been on chats with several reps.  Been through all the clearing cache, deleting cookies, restarting modems, routers, computer, etc.  Changed password, restored PC to earlier date.  Still cannot login.
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
T7876,

Is it all mailboxes? I tried 1 of them and it popped right up. If you go to a command propmt and type in tracert homestead.com, do you get a timeout?

Drew
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
T7876, Can you provide me with the following information. We have tracked a few cases to a network issue.

1. Specific issue reported ( i.e. customer is unable to resolve to email)
2. Traceroute from customer (will need a screenshot, maximized)
3. Customer's local IP(Google, what is my IP?)
4. Customer's ISP
5. Customer's location

Thanks

Drew
Photo of Dan8823

Dan8823

  • 170 Points 100 badge 2x thumb
I have the same issue as above...am in NYC...been on HS since it began, never had this problem...for a moment I did see a message that read HS is working on revamping the system, security etc, things may be slow for 2-3 wks...so obviously this is a planned thing, not just a local problem, right?   We weren't warned....and I need site desperately for business NOW.   What to do?
Photo of Louise6777

Louise6777

  • 728 Points 500 badge 2x thumb

1) unable to open emails.

2) ?

3) 209.145.103.213

4) city west cable & telephone corp.

5) Port Edward BC Canada 

Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Here is how to run a tracert.
Photo of Louise6777

Louise6777

  • 728 Points 500 badge 2x thumb

OK Drew thank you. Here is the screen shot.

Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Official Response
Anyone having this issue please provide the following information,

Can you provide me with the following information. We have tracked a few cases to a network issue.

1. Specific issue reported ( i.e. customer is unable to resolve to email)
2. Traceroute from customer (we'll need a screenshot, maximized)
3. Customer's local IP(Google, what is my IP?)
4. Customer's ISP
5. Customer's location

Thanks

Drew
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Hi all, I have posted a request for specific information as an official response. Please read and provide the data.

Thanks

Drew
Photo of T7876

T7876

  • 170 Points 100 badge 2x thumb

Well, I gave up on it yesterday afternoon.  Then last night, around 11pm, I tried to login.  IT WORKED!  It is working today also.

I still don't know what the problem was, but I guess it healed itself.

Thanks for the input.

Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Glad to hear it. If you see it again, please provide the information in the official response above.

Drew
Photo of Louise6777

Louise6777

  • 728 Points 500 badge 2x thumb

Hi Drew, happy to say it works this A.M.

Thanks for your support. Louise

Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Great!

This conversation is no longer open for comments or replies.