Cannot load "index". Contact customer service. It loads every other page

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 4 years ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: We have archived this topic as it has either reached a resolution or has become inactive.  If you believe this topic should not have been archived, please let us know, and we would be happy to review it.  You may continue to access this topic as needed fo

Error message "cannot load index - contact customer service." Uh... I really need index
Photo of Jayme

Jayme

  • 476 Points 250 badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
I have reported this for the developers to look at. I did what I could but still see the error, so they will need to correct it.
Photo of Jayme

Jayme

  • 476 Points 250 badge 2x thumb
Oh wow, the index loaded just now. I'm still getting the error message about index_170x130.thumb. Not all the index page is showing up. I am missing "upcoming events". It shows up online but not in Sitebuilder (desktop). I am afraid to publish it as it appears in Sitebuilder (desktop)
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
We'll look again. I am not sure why the events isn't showing.
Photo of Jayme

Jayme

  • 476 Points 250 badge 2x thumb
I bet it has something to do with index_170x130.thumb
Photo of Jayme

Jayme

  • 476 Points 250 badge 2x thumb
Thank you! I was able to load the index file just now!
Photo of William S

William S

  • 18,878 Points 10k badge 2x thumb
No problem! Let us know if you have more issues.

This conversation is no longer open for comments or replies.