broken links

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 6 years ago
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: We have archived this topic as it has either reached a resolution or has become inactive.  If you believe this topic should not have been archived, please let us know, and we would be happy to review it.  You may continue to access this topic as needed fo

When trying to get a sitemap, all sites tell me I have 7 broken links on my website.  Talking to Homestead, they say I don't.  I don't want to upload a site map showing all those errors.  Any suggestions on figuring this out?
Photo of Gordon Weiler

Gordon Weiler

  • 142 Points 100 badge 2x thumb
  • frustrated

Posted 6 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Mike F.

Mike F., Alum

  • 184,698 Points 100k badge 2x thumb
I am not seeing any broken links on your site.  I'm guessing the problem you are referring to is actually with the sitemap itself.  How are you generating the sitemap, and how are you determining that there are broken links?  What links are broken?

Mike
Photo of Gordon Weiler

Gordon Weiler

  • 142 Points 100 badge 2x thumb
No matter what site I go to to generate a site map it is telling me I have 7 broken links.  This is one of the reports I received.  http://www.autotruckequipmentrepair.com/~local/~Preview/Commercial-Services.html ( parent page: http://www.autotruckequipmentrepair.com/ )
http://www.autotruckequipmentrepair.com/Products.html ( parent page: http://www.autotruckequipmentrepair.com/ )
http://www.autotruckequipmentrepair.com/~local/~Preview/Blank.html ( parent page: http://www.autotruckequipmentrepair.com/ )
http://www.autotruckequipmentrepair.com/Testimonials.html ( parent page: http://www.autotruckequipmentrepair.com/ )
http://www.autotruckequipmentrepair.com/Commercial-Services.html ( parent page: http://www.autotruckequipmentrepair.com/About-Us.html )
http://www.autotruckequipmentrepair.com/Blank.html ( parent page: http://www.autotruckequipmentrepair.com/Services.html ) 
http://www.autotruckequipmentrepair.com/~local/~Preview/Testimonials.html ( parent page: http://www.autotruckequipmentrepair.com/About-Us.html )
Photo of Mike F.

Mike F., Alum

  • 184,698 Points 100k badge 2x thumb
For some reason they are trying to index the preview pages. Those url's aren't active on the web.  You need to provide them the live site Domain and URL's.  I'm not sure how they would get those unless you submitted them.  Those url's are only viewable by you after you publish the page. 

Try this site if you have not done so:  http://www.xml-sitemaps.com/

Mike



Photo of Gordon Weiler

Gordon Weiler

  • 142 Points 100 badge 2x thumb
I have tried that site.  It doesn't tell me which links are broken (jhave to pay for that info), just that I have 7 broken links.  All I submitted was my website - www.autotruckequipmentrepair.com
Photo of Mike F.

Mike F., Alum

  • 184,698 Points 100k badge 2x thumb
I found some broken links on the navigation links which you've placed down at the footer. You are linking to the Preview URLs.  That would be how the site map generator is picking up those URLs. You'll want to fix those links, then generate another site map.

Mike
Photo of Mike F.

Mike F., Alum

  • 184,698 Points 100k badge 2x thumb
Gordon,  As I continue to look at this it seems those links where generated from the Traffic Booster.  I'll need to look into this. This may be some sort of bug because there's not a way to edit those particular links.  I'll keep you posted as soon as I hear back.

Mike
Photo of Gordon Weiler

Gordon Weiler

  • 142 Points 100 badge 2x thumb
Thank you so much for the help.  I tried the chat support earlier and was really disappointed,  
Photo of Mike F.

Mike F., Alum

  • 184,698 Points 100k badge 2x thumb
You're welcome. I've escalated this to be looked at.  I'll be in touch.
Photo of Mike F.

Mike F., Alum

  • 184,698 Points 100k badge 2x thumb
Hi Gordon Weiler,   I received some information back regarding the broken link problems.  The issue is a result of the site containing links to those urls at some point.  I no longer see them anywhere so am guessing you removed/fixed them.  The links created by the Traffic Booster are generated after your site is crawled.  It will get crawled by the system every 7 days and when it finds those broken links, they will automatically be removed.   Unless you are in a hurry, you can just wait a few days to generate the site-map and then it should work fine.

Mike

This conversation is no longer open for comments or replies.