Blog Manager

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 1 year ago
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

Using Blog Manager at homestead.com, in tab "Website Manager" I created a blog. clicked publish post and its status shows "published" but it is not.  Using Site Builder, I created a Blog button on my website, but my published blog (from website manager) post doesn't appear there or behind any other tab either.  Using SiteBuilder, if I use the blog command under Communication tab, it says I already have a blog.  I don't like using "Get Satisfaction" because it forces me to spend 5 times as much time as if I could just call tech support.  In the past, I've gotten no satisfaction from this community method, but the only phone # i can find for Homestead is "sales."  Seems like the new customers are more important than the 17 year ones. 
Photo of Patricia Voss

Patricia Voss

  • 264 Points 250 badge 2x thumb

Posted 1 year ago

  • 0
  • 1
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 42,880 Points 20k badge 2x thumb
Hours of Operation for Live Support
Sales:  1-800-986-0958 (Support can also be contacted via this number)
Support: 1-800-710-1998

Phone:
Mon-Fri 6:00am - 5:00pm MST(No DST)
Sat-Sun Closed

Community:
Homestead Techs available Mon - Fri
Community Members - Available 24x7
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 259,220 Points 100k badge 2x thumb
The blog element is on a page called Blog--Voss-Views, but that page has not been published with the element. Once published the blog should appear on the live site.

This conversation is no longer open for comments or replies.