background doesn't update in preview

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 5 years ago
  • Acknowledged
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: We have archived this topic as it has either reached a resolution or has become inactive.  If you believe this topic should not have been archived, please let us know, and we would be happy to review it.  You may continue to access this topic as needed fo

When updating the background the new background does not show in the preview but it does on the edit page. It's currently stuck on a homestead created background. As I am still building the site I don't want to publish it. (I think I've seen this before where if you publish the page they feature you want will show up) Any suggestions is helpful

Photo of Mike

Mike

  • 622 Points 500 badge 2x thumb

Posted 5 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Hi Mike,

It might be a simple cache issue. Have you logged out and logged in again?  We do see this sometimes and it should resolve when published, but if you don't wish to publish, then try exiting and starting again.  You can also unpublish from the file manager.

If it doesn't work, let me know which site and page you are working on.

Thanks

Drew
Photo of Mike

Mike

  • 622 Points 500 badge 2x thumb
Drew thanks for the Quick reply, that was exactly it! I appreciate the help
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Glad to hear it.

This conversation is no longer open for comments or replies.