Audio player settings don't work

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 2 months ago
  • Answered
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: 7 days of inactivity

All three settings - play automatically, repeat continuously,and hide sound player don't work. I upload a file (.mp3 in this case) I have none of the boxes checked under the audio player settings and when page is previewed it starts playing with the controls of the sound player hidden. I check the boxes and there is no change from when they were not checked.
Photo of Paul0943

Paul0943

  • 100 Points 100 badge 2x thumb
  • frustrated that this feature is not working when I need it now

Posted 2 months ago

  • 0
  • 1
Photo of themieleman

themieleman, Champion

  • 69,672 Points 50k badge 2x thumb
AUDIO FILE PLAY AUTOMATICALLY:
This does happen sometimes with older audio players. Please delete the audio player and add a more updated version. The instructions are in this article:
https://community.homestead.com/homestead/topics/how-do-i-add-media-files-to-my-site
Photo of Michelle C

Michelle C, Employee

  • 28,812 Points 20k badge 2x thumb
Hello,

The current audio may be utilizing an older element. When adding audio go to insert, hover on Youtube video and select audio player. Add the audio here, this elements audio controls do work properly. 

 

This conversation is no longer open for comments or replies.