After logging in, "Edit Site" will not open on Site Builder Plus.

  • 0
  • 3
  • Question
  • Updated 6 years ago
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: We have archived this topic as it has either reached a resolution or has become inactive.  If you believe this topic should not have been archived, please let us know, and we would be happy to review it.  You may continue to access this topic as needed fo

unable to open "edit site"
Photo of kmngardens9375

kmngardens9375

  • 110 Points 100 badge 2x thumb
  • frustrated

Posted 6 years ago

  • 0
  • 3
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,826 Points 100k badge 2x thumb
Hi kmngardens9375,

It opened up for me.  What browser are you using? Can you clear the browsing history and/or try a different browser?  Are you receiving any error message?

Thanks

Drew
Photo of Gene0871

Gene0871

  • 90 Points 75 badge 2x thumb
Thanks. Will let U know. Gene0871
Photo of Gene0871

Gene0871

  • 90 Points 75 badge 2x thumb
No different result.After clicking Edit site, see Verifying ..., then Site Builder Plus starts but three bullets continue looping at 'Starting Up'.
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,826 Points 100k badge 2x thumb
Have you cleared your browser history?  If not, please do.  If so, then can you try Firefox and see if you get a different result.  Like Mike, I am able to get in.

Thanks

Drew
Photo of Gene0871

Gene0871

  • 90 Points 75 badge 2x thumb
from Gene0781. Was able to update site page using SiteBuilderPlus using Firefox.
Strange
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,826 Points 100k badge 2x thumb
We are trying to track down this issue.  It seems that some plug-in or combination of plug-ins can sometimes prevent the browser from opening Sitebuilder Plus.  You try disabling some, or just use Firefox.

Drew

This conversation is no longer open for comments or replies.