"Request Info" box is not working

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 4 years ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: We have archived this topic as it has either reached a resolution or has become inactive.  If you believe this topic should not have been archived, please let us know, and we would be happy to review it.  You may continue to access this topic as needed fo

I was studying my stats and realized that a number of visitors have gone to the "request info" box, but I have not received any requests.  I checked and had my husband check from a different computer and  the "request info" things I added to my website last week do not work.  The one that had been there previously does.  I looked at the set up box and it looks like everything is done correctly...  Help!!
Photo of cherylhoffman6790

cherylhoffman6790

  • 394 Points 250 badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
It is going to an email address @cox.net. Is that the one you are checking? If so, try changing to a different email address.
Photo of cherylhoffman6790

cherylhoffman6790

  • 394 Points 250 badge 2x thumb

The e-mail is not the issue.  The "send" button on the box does not work

Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
That will surely turn out to be an element layered on top of the form, preventing the press. Go to the page in Sitebuilder and see if there is an overlapping element. If so, then you'll be able to put it behind the form or reorganize a bit to eliminate the overlap.
Photo of cherylhoffman6790

cherylhoffman6790

  • 394 Points 250 badge 2x thumb

I had left a contact me button underneath.  It works now.  the weird thing is that the next page also works now and there were no changes made to that page...

Thanks for your help

Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Glad to hear it.

This conversation is no longer open for comments or replies.