Conversations

Conversations 1 - 20 of 86
Photo of Martin
Sites are not publishing!
No doubt in my mind something is wrong on the HS side. Can someone please look into it. And no, it is not because my site is too "BIG". T...
  • 2 me toos
  • 3 replies
  • Problem
  • In Progress
  • Archived
Photo of Alex3342
What the
Editing...when I click on an element to move it, it won't let me click off, or when I do and move my mouse, the element moves with it, li...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
  • Not a Problem
  • Archived
Photo of Martin
Snails Pace
Site Builder Plus is running at a snails pace today. Anyone else? Folks at Homestead?
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
  • In Progress
  • Archived
Photo of William8563
spam email
Received an email from snieb.org  telling my my domain registration has expired and needing a  payment of $67.00.  Is this legit?  I thou...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
  • Solved
  • Archived
Photo of Tedia3946
Migrate to https?????
Google sent a message saying there will be an error displaying soon for any form on a page that doesn't use https. Within my homestead b...
  • 4 me toos
  • 19 replies
  • Problem
  • Archived
Photo of Martin
Email Problem
Drew, I added a new email account to my customautosbytim.com account and all seems normal....however I can only send, not receive. Thanks 
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
  • In Progress
  • Archived
Photo of Martin
Here we go again.....
Back to some of the same nonsense. Cant publish, placement of elements wrong, this would include text, pictures and HTML. What I do manag...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
  • In Progress
  • Archived