drew8806's profile

8 Messages

 • 

332 Points

Thu, Sep 29, 2022 3:25 PM

Unable to upload photos in WebsiteBuilder.

It's been a while since I've needed to change photos, but yesterday I attempted to change an existing photo with a different one.  As it initiated the upload process, text in the lower left corner of the screen stated:  "Analysis of the image violation..."  I tried again today and have the same situation.

Please know that this is a photo that I took myself, as opposed to a stock image or something like that.  I even tried to upload photos (again, my photos that would have been taken by myself) that already exist on the website and the same thing happens.

Any help would be sincerely appreciated.  

Thank you in advance!

D.

Brand User

6.5K Messages

 • 

106.3K Points

2 months ago

Hello, 

Is it just that one image that is getting the error or any image you try to upload? 
Can you send me a copy of the image here so I can get this reported?

8 Messages

 • 

332 Points

2 months ago

Hi Elyzabeth,

Thanks so much for your reply.  The error appears to happen regardless of the photo I'm trying to upload and is not necessarily specific to just one.

What's the best way to forward you a photo?

Thank you again,

D

Brand User

703 Messages

 • 

26.7K Points

I am glad to hear that you were able to get it to work with Firefox.

8 Messages

 • 

332 Points

2 months ago

Here's an update, Elyzabeth:

I didn't think of it previously, but opening WebsiteBuilder with a different browser did the trick.  It wouldn't let me upload anything in Chrome, but seemed to work using Firefox.

I'll follow up if it continues and need to talk with you more about it.

Thanks again!

D.